VÕIVÕI Tuli Resto Baar

Restoranist

Köök: prantsuse / eesti / Põhjala

Tere tulemast VÕIVÕIsse! Meie siin armastame võid. Armastame maitsvat toitu, head seltskonda ja naudime neid eelkõige samaaegselt. Hindame ausalt kasvatatud toorainet ja eelistatult kodumaist. See on tõlgendus meie metsast, merest ja põllust, et tuua välja toidu parimad omadused. ‍ Maitsva toidu saladus on seega lihtne: parim tooraine ja muidugi rohkem võid! Ja TULI! Meie kolmas salajane komponent. See on ürgne, mänguline ja salakaval ning annab toidule just selle paraja annuse põnevust! See on nagu omaette tooraine, mis võib maitses avalduda röstise, suitsuse, krõbeda või teinekord hoopis pehme ja mahlasena.

Peakokk

Vladislav Djatšuk

Vlad ütleb, et tema ajab taga maitsete puhtust ja seda lihtsust, mis inimesele meelde jääks, oleks meeldiv ja tekitaks vau-efekti – mitte radikaalse üllatuse, vaid selle kaudu, et taldrikule pandu ei ole liiga segane, külluslik ega väsitav. Perfektsionistist tippkokk väärtustab väiksemategi komponentide harmooniat taldrikul. „Kõik peab kokku klappima ja tasakaalus olema“, arvab Vlad. Talle meenuvad lapsepõlve maitsed, lõhnad, värvid ja tekstuurid – ning nendib, et toidu võlu peitub ka lihtsuses.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo