UDU Restoran
Restoranist
Köök: jaapani / fusion / euroopa / eesti
UDU on Jaapani, Aasia, Prantsuse ja Eesti maitseid viljelev restoran. Porto Franco ja Tallinna sadama lähistel asuv uus restoran UDU, mille menüüs on kokku toonud esmapilgul väga erinevad, kuid samas nii üksteisega harmoneeruvad köögid ning need erinevate kontinentide maitsed kokku miksides loovad põnevaid üllatusi toidunautlejale. Meie toiduvalmistamise stiil on emotsionaalne - me ei karda uusi maitseid ja loome kunsti. Õhtune UDU on avatud neljapäevast laupäevani kell 15-22.30. Päevane UDU on idüllilisem, nautida saab sushit, silmanurgast piiluda, kuidas käib ettevalmistus õhtuseks UDUks ning pakutakse samuti ka lõunapakkumisi, millega saab tutvuda meie sotsiaalmeedias.
Peakokk
Albert Verbenets
Albert Verbenets on restorani Udu peakokk. "Mul on selles ametis viieaastane kogemus ja ma tean, kuidas tooteid kõlama panna. Siin töötan Eesti toodetega, kasutades prantsuse tehnikat. Austan iga tooraine päritolu, kuid räägin Jaapani gastronoomia keelt. Ma ühendan traditsiooni ja modernsuse. Loen maitseid, mis jäävad meelde. Minu köök seisneb täpsuses, tasakaalus ja iseloomus."