UDU Restoran

Restoranist

Köök: jaapani / fusion / euroopa / eesti

UDU on Jaapani, Aasia, Prantsuse ja Eesti maitseid viljelev restoran. Porto Franco ja Tallinna sadama lähistel asuv uus restoran UDU, mille menüüs on kokku toonud esmapilgul väga erinevad, kuid samas nii üksteisega harmoneeruvad köögid ning need erinevate kontinentide maitsed kokku miksides loovad põnevaid üllatusi toidunautlejale. Meie toiduvalmistamise stiil on emotsionaalne - me ei karda uusi maitseid ja loome kunsti. Õhtune UDU on avatud teisipäevast laupäevani kell 17-23. 
Päevane UDU on idüllilisem, nautida saab sushit, silmanurgast piiluda, kuidas käib ettevalmistus õhtuseks UDUks ning pakutakse samuti ka lõunapakkumisi, millega saab tutvuda meie sotsiaalmeedias.

Peakokk

Vladislav Borovik

Vladislav Borovik on oma ala professionaal, kes viib Udu restorani julgelt kõrgustesse. Vladislav alustas oma kirge köögi vastu 16-aastaselt ja leidis selles oma kutsumuse. Vladislavi jaoks on väga oluline näha inimestes tulemust: nad on rahul ja lahkuvad restoranist mõeldes, et tulevad kindlasti tagasi. Vladislavil on palju saavutusi, mõned neist on järgmised: 2015-2017 Bocuse d'or , team Estonia , commis 2018 - Aasta kokk võitleja Vladislav on töötanud restoranis Udu esimesest päevast alates ja täiendab pidevalt oma oskusi, lisades samas uusi detaile restorani.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo