Shang Shi
Restoranist
Köök: Kantoni
Hiina kultuuris on alati usutud, et toit ühendab inimesi ja tekitab siirast tänutunnet. Shang Shis, mis tähendab kuninglikku pidusööki, tuuakse teieni möödunud aegade peened maitsed ja elegantsed rituaalid, millele on antud uus, tänapäevane vorm ning mis viivad teid unustamatule gastronoomilisele teekonnale.
Peakokk
Chef Tong
Vanaema kokakunstist inspireerituna teadis Shang Shid juhendav Chee Hwee Tong juba väga noorena, et soovib saada kokaks. Lapsepõlvele tagasi vaadates meenuvad talle eelkõige vanaema valmistatud hõrgutised – „need on ühed minu varaseimad mälestused“ – ja ta tunnistab, et just sealt sai alguse tema kulinaarne teekond. Endine Hakkasani restorani peakokk, kes teenis sellele välja esimese Michelini tärni, tunneb uhkust, et on suutnud leida uudseid viise traditsiooniliste roogade valmistamiseks ja serveerimiseks, säilitades samal ajal nende eheda olemuse. On lihtsalt erakordne, et see tänapäeva Hiina köögi teerajaja hoiab meie eksklusiivsel Shang Shi restoranil silma peal.