Salt
Restoranist
Köök: fusion
SALT 2021 Marko Kaljend. Noort ja ambitsioonikas mees on välja kasvanud samast köögist, millest nüüd on loomas kreatiivset ja vaba tänavakööki oma värske käekirja järgi. Kööki, mis saanud inspiratsiooni otse maa ja taeva vahelt, planeedi ühest küljest teiseni, kasutades julgelt kogu maailma floora ja fauna imesid. Salti köök on inspireeritud elust meie ümber, ühendades taldrikul eri maailmade kultuurid meie koduste traditsioonidega. Puhas rõõm on töötada meie noore ja kosmopoliitse tiimiga, kes loob lugematult kulinaarseid elamusi, plahvatuslikke maitseid lihtsatest toorainetest. Meie missioon on pakkuda elamust kõikidele teie meeltele- esitada väljakutseid ja rikastada, pakkuda fusiooni brilliantse efektiga. ,, Iga päev on uus meie jaoks,,
Peakokk
Marko Kaljend
Marko Kaljend. Noort ja ambitsioonikas mees on välja kasvanud samast köögist, millest nüüd on loomas kreatiivset ja vaba tänavakööki oma värske käekirja järgi. Kööki, mis saanud inspiratsiooni otse maa ja taeva vahelt, planeedi ühest küljest teiseni, kasutades julgelt kogu maailma floora ja fauna imesid.