Rudolf
Restoranist
Köök: prantsuse / euroopa
Rudolf Tobiase elurännakutest & Prantsuse köögist inspiratsiooni saanud restoran Rudolf. "Ühel 1873. aasta maikuu päeval Hiiumaal ilmavalgust näinud Rudolf Tobias oli Eesti esimene haritud helilooja ja organist teda kannustasid elujaatav meeleolu ning kirg suursugususe poole. Optimistliku ja tahtejõulise ent sageli kärsitu tüübina asendusid muidugi mitmed lennukad ideed paratamatult uute ja parematega. Tobiast kandis kogu tema elu meloodiana usk paremasse tulevikku." Rudolf Tobiase Eestis elamise ajal viljeleti juba klassikalist Prantsuse köögikunsti. Rudolf restorani valduses on Eesti üks esimesi kokaraamatuid mis oli vägagi aktuaalne Tobiase eluajal. Oleme saanud suurkuju elurännakutest Euroopas inspiratsiooni ning toome teieni modernse Prantsuse & Euroopa köögi parimad palad.
Peakokk
Sten Märtin
Meie peakokk Sten Märtini jaoks on Prantsuse köök kogu modernse toidukultuuri alustalaks. Eriti tähtsad on puhtad, selged ja eristuvad maitsed kus toit põimub kunstiga. Ta ammutab inspiratsiooni ainult parimatest Euroopa toorainetest ning on ka praktiseerinud Michelini tärniga restoranis. „Fall in love with the process & the results will come“ – on ütlus mida meeldib talle kasutada ning mille järgi ta tegemistes lähtub.