Parrot

Restoranist

Köök: peruu / nikkei

Parrotis kohtuvad maailma maitsed, vihmametsade vägi ning möödunud sajandi salajased kokteiliõhtud. Restorani eksootilises atmosfääris saab nautida maitseid, mis peegeldavad Peruu kööki, Jaapani tehnikaid ja Ladina-Ameerika meeleolusid. Kõrge kvaliteediga värske tooraine, kreatiivsus ja lihtsad traditsioonid viivad külastaja nauditavale maitserännakule. Salajane baar on meil peidus. Kui sa tead, siis sa tead. Kui sa ei tea, siis küsi ja Sind juhatatakse eelmise sajandi algusesse, kokteilide maailma, hoopis teise dimensiooni!

Peakokk

Adeele-Brigitta Kont-Kontson

Parroti kööki hoiab ohjes noor aga võimekas peakokk Adeele. Kirgliku pühendumusega naudib ta ideaalsete maitsekombinatsioonide loomist koos detailideni viimistletud visuaalse esteetikaga. Töökas, rahuliku meele ja sooja südamega, alati valmis väljakutseteks!

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo