Orangerie
Restoranist
Köök: prantsuse / euroopa
Üks chef ja restarateur Vladislav Djatšuki kohtadest. 2022 mais avatud Orangerie asub Rotermanni kvartali keskplatsil, linna tuiksoonel. All-day kohvik-restoran on avatud 7 päeva nädalas ning pakub külastajatele lisaks oivalisele a'la carte menüüle ka suurepärast ajaviidet mööduvate inimeste vaatamise näol ning eriti populaarsed on nädalavahetuse brunchid. Menüüst leiab palju nisujahu- ning laktoosivabu roogasid. Joogikaardis on esindatud nii erikohv, värskelt pressitud mahlad, veinid kui ka kokteilid.
Peakokk
Nikol Otsepp
Peakokk Nikol Otsepp, kes kuulub ka osanikeringi, on vaatamata oma noorele eale jõudnud töötada üsnagi mitme maineka restorani köögis - Puri; Mere38; Noa Peakoka pool; Päris jms. Löönud kaasa Djatšuki eestvedamisel golfiklubi restorani avamisel Gruusias ja lihvinud oma pagarioskusi Michelinitärniga restoranis Londonis. Uue väljakutsena astus ta peakoka kingadesse, et mitmekesistada Tallinna toidumaastikku Orangerie näol veelgi.