Lee Brasserie
Restoranist
Köök: euroopa / kaasaegne eesti köök
Lee Brasserie – värskelt uuenenud ja valmis rõõmuga võõrustama! Tallinn Restaurant Week’il on teil võimalus näha Leed täiesti uues kuues! Senine Lee Restoran on teinud läbi värske muutuse ning sündinud on Lee Brasserie – koht, kus olemine on soe, mõnus ja arusaadav, aga samas maitseküllane ja põnev. Meie TRW menüü toob lauale parimad Lee maitsed – viiest käigust koosnev jagamiskogemus, mis on täis tuttavaid lemmikuid ja uusi avastusi.
Peakokk
Maido Maiste
Maido käekiri on selge ja aus – tema roogades saavad kokku klassikalised tehnikad, tugevad maitsed ja kaasaegne lähenemine. Oma karjääri jooksul on ta töötanud mitmetes Eesti tippköökides ning lihvinud oma oskusi ka välismaal. Lee Brasserie köögis toob Maido fookuse lihtsusele ja jagamise rõõmule – toidule, mis on tehtud südamega ja mida on alati hea koos nautida