Lee
Restoranist
Köök: fusion / eesti
Lee on esiisade tulekolle, mille ümber elu kees oma kirevates värvides ning kus valmis maitsev kõhutäis, mida jagas lõkkeäärne kogukond. Tänapäevane Lee on inspireeritud samast iidsest elurõõmust tuues meid üksteisele lähemale läbi jagamiseks mõeldud toidu. Armastus kodumaise tooraine vastu kombineeritud rahvusvaheliste oskuste ja mängulise uudishimuga juhib LEE maitserännakuid. Meie, eestlased, oleme ajas alati muutuvad olnud ning seda peegeldab ka Lee söögilaud, olles kohalik, hooajaline ja kaasaegne. Meie menüüd iseloomustab kaasaegsus, austus mitmekesisuse, looduse ja hooajalisuse vastu.Kutsume teid külla jagama roogasid ja lugusid ning seeläbi taaslooma iidset lee elurõõmu. Tere tulemast!
Peakokk
Hiro Takeda
Lee köögi toiduvõluriks on Hiro- Kanadas sündinud Jaapani juurtega kokk. Meie juures loob ta elurõõmu, kombineerides kodumaiseid ande maailmast inspireeritud maitsetega. Hirot juhib tugev veendumus, et toit on sild suhete loomisel.