Horisont Restoran & Baar
Restoranist
Köök: prantsuse / euroopa
Swissotel Tallinna 30.korrusel asuv restoran Horisont on hinnatud oma suurepäraste roogade, harmoniseeruvate veinisobituste ja esmaklassiliste kokteilide poolest. Restoran pakub kõrgeklassilist fine-dining kööki väljapeetud õhkkonnas pakkudes põnevat kulinaarset elamust, mis on inspireeritud traditsioonilistest maitsetest, kasutades parimat turul saada olevat hooajalist toorainet. Oma nime on restoran ja baar saanud tänu lummavatele vaadetele, mida siin aastaringselt nautida saab, alates sillerdavatest linnatuledest talvisel ajal kuni hingematvate päikeseloojanguteni suveõhtuti. Horisont Restorani viimasteks eredaimateks saavutusteks on Michelin restoranigiidi soovitusnimekirja kuulumine 2022 ja 2023 aastatel ja kindlasti 2022 aastal Silverspooni võitmine Parim Fine Dining kategoorias. Tunnustatud maitseelamuste kõrval on vaieldamatuks lisaväärtuseks võimalus veeta aega restorani kõrval asuvas Horisont baaris ja Cigar Lounge´is, mis on varustatud prestiižsete sigaribrändidega.
Peakokk
Marko Sõmer
Peakokk Marko Sõmer on olnud Horisont restoranis tegev alates aastast 2012. Tekstuuride, värvide ja maitsete kooskõla on see, mis iseloomustab peakokk Marko kindla käe all valminud menüüd. Marko omapärane käekiri pärineb aastatepikkusest kogemusest erinevates resotranides. Enne Horisonti töötas Marko Iirimaal Gordon Ramsay restoranis, Ritz-Carltoni hotellis. Kõige hiljutisema saavutusena juhtis Marko 2024. aastal Eesti meeskonda Kokkade Olümpial (IKA Culinary Olympics), kus saavutati pronks- ja hõbemedali väärilised kohad.