Guru
Restoranist
Köök: indian
ROHKEM KUI LIHTSALT INDIA KÖÖK! Guru restoranis avastad Põhja- ja Lõuna India köögi ehedad road, kui ka stiilselt hubase olemise ja külalislahke teeninduse. Guru menüü koosneb maitsvatest ja tuntumatest ning Eestis vähem tuntumatest India kööki tutvustavatest roogadest, mis on presenteeritud kaasaegsel viisil - MODERNNE INDIA KÖÖK on Guru definitsioon. Gurul on ka hoolikalt valitud veinikaart ja huvitav käsitöökokteilide menüü.
Peakokk
Prashant Kumar
Meie peakokk Prashant Tiwari on tõeline India köögi guru. Prashant on pärit New Delhist ja on kokana töötanud üle 18 aasta. Ta on töötanud Indias Crowne Plazas, Dubais Marco Polo hotellis, Omaanis Soharis Crowne Plazas ja nüüd siis siin Eestis. Ta on võitnud hõbemedali Dubais “One World Competition” raames oma kolmekäigulise menüüga. Prashant kuulus ka Times ajakirja poolt maailma parimaks India restoraniks valitud (Bombay) meeskonna hulka. See auhinnatud kokk on meieni toonud Põhja ja Lõuna India köögist parima. Ta on väga detailidele orienteeritud, jahvatab oma vürtside segud ise ning valib oma toorainet hoolikalt. Ta on tõeline tandooriroogade ja karride meister. Prashant on loonud huvitava menüü, mille sarnast Tallinnas ei leidu.