Goodwin The Steak House
Restoranist
Köök: liharestoran
Tallinna Vanalinnas asuv Goodwin The Steak House on ainus klassikalise Ameerika liharestorani kogemustel ja traditsioonidel põhinev restoran Baltimaades ja Skandinaavia riikides. Selle Eesti jaoks ainulaadse restoraniprojekti algatajateks on oma ala asjatundjad, kes teavad täpselt, missugune peab olema üks tõeline liharestoran. Musta Anguse-tõugu veiseliha on üks eelistatumaid lihasid maailmas. Tuntud oma suurepärast maitset andva läbikasvanud konsistentsi poolest, on Anguse veiseliha, mida imporditakse ökoloogiliselt puhastelt aladelt Austraaliast ja USA'st, GOODWINi steakhouse'ide lahutamatu osa. Meie valmistame oma liharoogi Hispaaniast pärit söeahjus, mida kutsutakse Josperiks.
Peakokk
Evgeny Karnaukhov
Peakokk Jevgeny Karnaukhov, kes on liharestorani tegemiste juures olnud esimesest päevast saati, vastutavas rollis aga viimased neliteist aastat. Tema motoks on pakkuda kvaliteetset klassikat. Jevgenyt iseloomustab püsivus ja armastus oma eriala vastu.