Fotografiska
Restoranist
Köök: euroopa
Oma visiooniga – inspireerida maailma teadlikumalt tunnetama – pöörame tähelepanu sellele, mida me sööme ja joome ning proovime suunata inimesi jätkusuutlikumate harjumuste poole. Meieni jõudev värske kohalik tooraine leiab maksimaalsel määral rakendust, seda nii köögis mõnd rooga valmistades kui ka baarileti taga kokteili kokku segades. Meie pingutusi on tunnustatud Michelin-i rohelise tärniga (gastronoomia ja jätkusuutlikuse eest) ning Eesti restoranide teejuhise White Guide 2022 meistriklassi 2.kohaga.
Peakokk
Peeter Pihel
Meie toidu hing on jätkusuutliku restorani eestkõneleja, mitmekülgse karjääriga (Pädaste, Fäviken Magasinet, Fulgurance), kaasaegse Eesti maitse kujundaja, Peeter Pihel.