Fotografiska Green Choice

Restoranist

Köök: euroopa

Oma visiooniga – inspireerida maailma teadlikumalt tunnetama – pöörame tähelepanu sellele, mida me sööme ja joome ning proovime suunata inimesi jätkusuutlikumate harjumuste poole. Meieni jõudev värske kohalik tooraine leiab maksimaalsel määral rakendust, seda nii köögis mõnd rooga valmistades kui ka baarileti taga kokteili kokku segades. Meie pingutusi on tunnustatud Michelin-i rohelise tärniga (gastronoomia ja jätkusuutlikuse eest) ning Põhjamaade restoranide teejuhise Falstaff meistriklassi 3.kohaga.

Peakokk

Aldur Soosalu

Meie toidu hing on jätkusuutliku restorani eestkõneleja Aldur Soosalu, mitmekülgse karjääriga (ÖÖ ja Kaks Kokka), kaasaegse Eesti maitse kujundaja.

Toidukultuuri toetab
Tallinn logo