Fotografiska 
Restoranist
Köök: euroopa
Oma visiooniga – inspireerida maailma teadlikumalt tunnetama – pöörame tähelepanu sellele, mida me sööme ja joome ning proovime suunata inimesi jätkusuutlikumate harjumuste poole. Meieni jõudev värske kohalik tooraine leiab maksimaalsel määral rakendust, seda nii köögis mõnd rooga valmistades kui ka baarileti taga kokteili kokku segades. Meie pingutusi on tunnustatud Michelin-i rohelise tärniga (gastronoomia ja jätkusuutlikuse eest) ning Põhjamaade restoranide teejuhise Falstaff meistriklassi 3.kohaga.
Peakokk
Aldur Soosalu
Meie toidu hing on jätkusuutliku restorani eestkõneleja Aldur Soosalu, mitmekülgse karjääriga (ÖÖ ja Kaks Kokka), kaasaegse Eesti maitse kujundaja.