FARM
Restoranist
Köök: euroopa / eesti
Vanalinnas asuv ja kaasaegset Eesti kööki pakkuv restoran FARM väärtustab puhast toorainet ning menüüs peegelduvad Eesti köögi pikad traditsioonid koos gastronoomia trendidega. Pakume värsket kanepiseemnetega rukkileiba, käsitööjäätist, õige küpsusega piimavasika liha ja köögiviljasid Eesti põldudelt. Valikus on põhjamaised veinid, kohapeal valminud käsitöölimonaadid ja pole unustatud ka õllesõpru. Restorani südames asub ainulaadne klaasseintega köök, kus on võimalik vaadata toitude valmimist. Interjööris on märgid vana Eesti aja jõuka talu atmosfäärist, mis loob hubase toidunautimise keskkonna.
Peakokk
JEGORS PORULEVS
Meie peakoka Jegors Porulevs´i kokandusfilosoofia on puhas ja lihtne nagu jalutuskäik talus. Peamine rõhk on alati toorainel, olgu selleks siis kohalikest taludest, metsadest või merelt päritud köögivili, kala või ulukiliha. Hoolitsemine käsitöö, külalislahkuse ja uudishimu eest on mojo, mis paneb kokka ja tema meeskonda külalistele põnevat ja maitseterohket einestamiskogemust pakkuma. Ootame kõiki FARM´is.