Chedi
Restoranist
Köök: aasia
Ajaloo ja traditsioonideta ei eksisteeriks tänast päeva, milles me loome homset. Chedi on modernne käsitlus Aasia toidukultuurist. Kontrastid, maitsete sidumine ja erinevate toorainete ühendamine on see, kuhu tänapäevane Aasia köök suundub. Meie asukoht Tallinna vanalinnas on sümboolne kummardus elavale ajaloole ja pidevalt muutuvale elule. Koos olemine ja roogade jagamine on sügavalt aasiapärane traditsioon. Võimalus ühiselt nautida on see, mida me teile pakume. Chedi on loodud koostöös maailma ühe nimekaima restorantööri Alan Yau’ga, kelle käe all on valminud ka mitmed Londoni tuntud restoranid nagu Michelini tärniga Hakkasan ja Yauatcha.
Peakokk
Kok Mang Lee
Kok Mang Lee on Malaisiast pärit. Oma töös on ta täpne ja nõudlik ning kvaliteedi pealt ta järeleandmisi ei tee. Kui reis Aasiasse on liiga suur ettevõtmine, siis Kok toob autentsed Aasia maitsed meile koju kätte.