Art Priori
Restoranist
Köök: vahemere
Art Prioris saavad kokku maitsavad toidud, imelised koktelid, kvaliteetne kunst ja mõnus muusika.
Peakokk
Dmitri Fjodorov
Dmitri Fjodorov alustas oma kokakunsti teekonda noorelt, õppides nii klassikalisi, kui ka kaasaegsemaid kokakunsti oskusi. Õpingud said meisterlikeks oskusteks vormitud läbi suure töö ja kogemuse, mida ta ammutas maailma erinevatest paikadest. Ribe ning Cru restoranides endale nime teinud Dmitri on tänaseks saanud peakoka mütsi kanda nii Michelini tärniga pärjatud Moskva restoranis Savva, kui ka kodumaistes restoranides Tar-Tar, Love Mussels ning Ruhe. Lisaks oma oskustele köögis, on Dmitri tuntud ka oma pühendumuse poolest toidu kvaliteedile ja puhtale maitsele. Ta on mitmete kokandusauhindade laureaat, sealhulgas Aasta Kokk 2014, ning tema restoranid on pälvinud kiitust nii kriitikutelt kui ka külalistelt. Samuti on tema kirg toiduvalmistamise vastu viinud ta kuue aasta vältel kokkade maailmameistrivõistlusele Bocuse d’Or, kus tunnustused ei lasknud kaua oodata. Täna jätkab Dmitri oma meeskonnaga kulinaarsete piiride laiendamist Art Prioris. Ta on alati avatud uutele väljakutsetele, et pakkuda maitsvat ja meeldejäävat toiduelamust kõikidele Art Priori külalistele