38 Restoran
Restoranist
Köök: fusion
38 Restorani köök püüdleb traditsiooniliste maitsete piiride nihutamise poole, peakokk Joonas Koppelile omases võtmes. Oleme valmis riskima, valmis ebaõnnestuma, et anda võimalus avastada midagi uut. Toidu kummardamise renessanss, uus perspektiiv, mida soovime luua.
Peakokk
Joonas Koppel
38 Restorani peakokk Joonase kirg toidu vastu ulatub palju kaugemale, kui ainult see mis taldrikul. Ta armastab eksperimenteerida uute koostisosade ja maitsekombinatsioonidega, otsides alati viise, kuidas maitsekogemust tõsta. Tema loomingulisus ja valmisolek võtta riske on toonud talle maine, kui ühele kõige uuenduslikumale kokale Eestis. Kui otsite mängulist ja meeldejäävat maitseelamust , siis ärge otsige edasi - te ei pea pettuma!